Davydierxeletrotechniek

ELEKTRISCHE INSTALLATIE

Adviseren, installeren, aanpassen en/of vervangen van meterkast c.q groepenkast.

Davy Dierx werkt met kwaliteitsmaterialen en is zeer secuur in de afwerking. Dit draagt niet alleen bij aan het belang van Uw veiligheid maar is ook goed voor de duurzaamheid.

Zelfs uw meterkast wordt een visitekaartje! Keurig voorzien met de namen waarvoor de schakelaars dienen.

Davydierxeletrotechniek

VERLICHTING

Goede verlichting is een belangrijk onderdeel in uw gehele huis en bedrijf.

Het zorgt voor een warme sfeer, goed licht om bij te werken, maar ook energiezuinige LED-verlichting is van deze tijd.

Overal zorgt Davy Dierx ervoor, indien mogelijk, dat de bedrading keurig is weggewerkt. Is het binnen of buiten, in uw keuken of badkamer en zelfs in uw tuinhuis.

Davydierxeletrotechniek

BEVEILIGING

In deze tijd is beveiliging van uw huis, terrein of bedrijf zeer belangrijk. Davy Dierx heeft zich gespecialiseerd in camerabewaking en intercomsystemen.

Met camerabeveiliging beschikt u dag en nacht over een extra wakend oog. U kunt terecht voor het laten installeren van camera’s met ingebouwde webserver. Deze camera’s kunt u aansluiten op uw computernetwerk en/of  koppelen aan uw mobiele telefoon.  Zo heeft U, waar U ook bent een scherp beeld van uw eigendommen.

Davydierxeletrotechniek

KEUKENINSTALLATIE

Er komt heel wat bij kijken als u een nieuwe keuken laat plaatsen.

Vooraf moet er eerst vanalles gebeuren ook op elektrogebied.

Davy Dierx  kan de bestaande installatie aanpassen en/of  nieuwe groepen maken voor de zware vermogens groepen zoals de magnetron, vaatwasser, boiler en elektrisch koken. Tevens kan hij indien nodig  de meterkast ervoor ombouwen.

Davydierxeletrotechniek

BUITENVERLICHTING

Bij een goede  buitenverlichting komt heel wat kijken. Waar kan ik de stroom vandaan halen, bedrading trekken en lampen ophangen c.q. inbouwverlichting.

Ook bedrijven kunnen bij Davy Dierx terecht voor een eerlijk en betrouwbaar advies. Met name bij de kostenbesparing kunt U veel bereiken met LED-verlichting.

Davydierxeletrotechniek

BEREGENINGSINSTALLATIE

Bent u op zoek naar een betrouwbare partner?

Een installateur die kennis van zaken heeft en een jarenlange ervaring.  Dan bent u bij Davy Dierx aan het juiste adres.

Wat uw vraag ook is, groot of klein, samen ga ik met U  op weg naar een oplossing die werkt en voor U functioneel is.